Кошничка Bella - Skopje, Macedonia
Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ден.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
Твојата кошничка
Твојата нарачка
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ден.
Одбери земја за испорака:
Начин на плаќање:

Трошоци за испорака:
120.00 ден.
Вкупно:
120.00 ден.

Close Quick View
Величини (cm)
Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.