Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 MKD
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
Почитувани,
Добродојдовте во Kлубот на Bella!


За да ја наградиме довербата на нашите редовни потрошувачи овозможивме одредени поволности и промоции за најлојалните клиенти. Bella Клубот е клуб за лојалност преку кој неговите членови со купување на производи во Bella (продажните салони и онлајн) се стекнуваат со поволности изразени во попусти на следните купувања, како и промоции кои ќе важат за членовите на Bella Клуб.
Секој кој што има направено регистрација на Bella станува член бесплатно.

Регистрирајте се во Bella Клубот и добијте 5 % ПОПУСТ засекогаш!!!

ТАБЕЛА на поволности и попусти од Bella Клубот:
НИВО НА ЧЛЕНСТВО ПОТРОШЕНИ ДЕНАРИ ПОПУСТ % ВРЕМЕТРАЊЕ НА ПОПУСТ
MEMBER
со регистрација 5% засекогаш
PREMIUM
од 12.001 до 18.000 10% 6 месеци
GOLD
од 18.001 до 25.000 15% 6 месеци
DIAMOND
Над 25.001 20% 6 месеци


Појаснување на Поволностите од Bella Kлуб

- Членови на Bella Клубот може да бидат само физички лица кои се полнолетни, со регистрација директно на Bella.
- По регистрацијата добивате повратен мејл со линк за потврда на регстрацијата во Bella Клубот, како и информации за Вашиот Личен Број.
- На вашиот профил на Bella Клубот се евидентираат сите остварени продажби во било кој продажен салон или онлајн (треба да сте најавени на e-shop кога правите онлајн порачки).
- За да проверите на кое ниво сте и колку попуст имате, најавете се на вашиот профил на Bella.

Стекнување поволности

Со Вашите купувања во Bella се стекнувате со право на попусти. Ја следиме Вашата активност во последните 6 месеци.
- со сума над 12.000 денари станувате PREMIUM член и се стекувате со 10% попуст.
- ако сумата надмине 18.000 денари станувате GOLD член и се стекувате со 15% попуст.
- кога сумата ќе надмине 25.000 денари DIAMOND член и се стекувате со 20% попуст.

Членот кој нема активност во период од 6 месеци или подолго ќе ги изгуби дополнителните поволности од стекнатото ниво на лојалност во Bella клубот.

Ограничувања

Попустите од Клубот за лојалност важат за производи кои се продаваат по почетната цена и не се воопшто намалени. Доколку производот има веќе било каков попуст, нема да се пресмета плус попустот со кој се стекнал членот на одредено ниво од членството во Клубот. Попустот од Клубот не се комбинира/собира со други попусти и акции, но ќе го добиете поголемиот попуст. За да не биде оштетен членот на Клубот, доколку во моментот на купување производот има поголем попуст, од попустот кој го стекнал членот, тогаш при купување ќе се пресмета поголемиот попуст. Стекнатите поволности не се преносливи од еден на друг корисник и може да ги користи единствено членот на Клубот кој ги стекнал. Bella го задржува правото да не додели попуст кога ќе утврди дека се повредени правилата и условите на Клубот или кој било друг применлив пропис во важност, измама или злоупотреба на членството во Клубот. Политика на приватност

Поднесените податоци (потребни податоци, доброволни податоци и евентуално одредени промени) се собираат, складираат и користат од страна на Bella само за внатрешни цели. Bella има право да ги собира, зачувува и користи податоците на лицето регистрирано во Bella, како и бонусните податоци (производи / услуги, цена, локација и датум на трансакцијата).

Ви благодариме што ја користите нашата платформа и Ви честитаме на одлуката да бидете дел од Клубот на Bella.
Неделен Советник
Бидете први што ќе дознаат за новите модели, ексклузивни понуди и најновите модни новитети.
Неделен Деловен Изглед
Close Quick View
Табела на Величини (cm)
Табела на Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.
Close Cookie Consent