Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ден.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори
Предизвици со кои се соочува секоја жена
КАТЕГОРИЈА
Предизвици со кои се соочува секоја жена
Секоја дама се соочува со различни предизвици, но постојат неколку со кои се соочуваат сите, а еве и неколку совети кои ќе ви помогнат да се справите во одредени ситуации.
Клучни работи за да бидете продуктивен лидер
КАТЕГОРИЈА
Клучни работи за да бидете продуктивен лидер
Продуктивниот лидер разбира дека продуктивноста е повеќе од постигнување на крајните рокови, контролирање на буџетот и управување со вработените. Продуктивниот лидер разбира дека успехот доаѓа со трите клучни работи на продуктивното лидерство кои се поврзани со соработката.
Ослободете се од негативните мисли на работа
КАТЕГОРИЈА
Ослободете се од негативните мисли на работа
Вашиот карактер и вашите размислувања се многу важни за вашата кариера. Доколку сакате да бидете успешни тогаш треба да бидете полни со амбиции, натпреварувачки дух и да заборавите на стравот од неуспех. Вистината е дека успехот не остава многу простор за вашиот емоционален живот. Сепак секојдневно се потпирате на вашите емоции, тие ви помагаат да донесувате одлуки, да се соочувате со проблемите и да уживате во сè останато.
3 причини поради кои можете да доживеете неуспех
КАТЕГОРИЈА
3 причини поради кои можете да доживеете неуспех
Премногу труд, премногу работа, голем број на стресни ситуации, а сепак не ги постигнувате посакуваните резултати. Постојат голем број на жени кои постојано се трудат, работат напорно, се грижат за сите работи, дури и најмалите ситиници, се трудат да го направат невозможното, а сепак на крајот не доживуваат голем успех и не се толку признаени.
Како да привлечете повеќе клиенти
КАТЕГОРИЈА
Како да привлечете повеќе клиенти
Во новата година, насекаде низ светот луѓето се трудат колку што можат повеќе да го подобрат својот бизнис и секако да привлечат повеќе клиенти. За да успеете и вие да го направите тоа, еве неколку работи кои треба да ги знаете и кои можат да ви помогнат.
Како 2018 да ја направите најдобрата година досега
КАТЕГОРИЈА
Како 2018 да ја направите најдобрата година досега
Во животот многу е важно да научите како да управувате со вашите мисли, односно да го подобрите вашиот начин на размислување. Кога ќе го ослободите вашиот ум, вие се ослободувате себеси и можете многу полесно да ги постигнете работите кои ги посакувате и да ги остварите сите ваши цели. Начинот на размислување може многу да ви помогне за да го постигнете посакуваниот успех.
Одлични тактики кои секоја успешна жена треба да ги знае
КАТЕГОРИЈА
Одлични тактики кои секоја успешна жена треба да ги знае
Во денешно време постојат голем број на деловни жени, кои можат гордо да се пофалат со своите достигнувања и успеси. Тие жени се вистинска инспирација и мотивација за сите да се трудат да успеат во животот и да веруваат во себе. Доколку сакате и вие да бидете горди на самите себе и да уживате во вашиот успех, почнете да ги практикувате овие тактики.
Како секогаш да го кажувате тоа што навистина го мислите
КАТЕГОРИЈА
Како секогаш да го кажувате тоа што навистина го мислите
Дали често ви се случува да не бидете 100% искрени? Жените на работното место многу често не го кажуваат тоа што го мислат. Колку пати ви се случило да сакате да кажете нешто, но се спречувате сами себе велејќи си Не можам да го кажам тоа! Можеби пак сте кажале нешто, но потоа сте се изгубиле во размислувањата на другата личност и не сте можеле да продолжите со тоа што вие навистина го мислите. Зошто ви се случува тоа?
3 вештини важни за кариерата кои секоја дама ги крие во себе
КАТЕГОРИЈА
3 вештини важни за кариерата кои секоја дама ги крие во себе
Во последните неколку декади, направени се голем број на студии за вештините кои мажите и жените ги имаат и сите области во кои најдобро се снаоѓаат. Многу често може да слушнете дека мажите природно се подобри во математиката и областите базирани на науката, додека пак жените природно се талентирани за области концентрирани на јазикот, креативноста и социјалните интеракции.
Прашања кои ќе ви помогнат подобро да се разберете себеси
КАТЕГОРИЈА
Прашања кои ќе ви помогнат подобро да се разберете себеси
Дали се разбирате себеси? Кога се разбирате самите себе, тогаш можете многу полесно да донесувате одлуки кои ќе ви помогнат да тргнете по вистинскиот пат. Најчесто, изборите кои ги правите без потполно да се разбирате себеси, можат да направат да донесете погрешни одлуки кои знаат да предизвикаат проблеми. Разбирањето на сопствените силни страни, слабости, е тоа што дава сатисфакција и што помага да се доживеат искуства кои можат да ве одведат до најдобрите последици од вашите избори. 
Прашања кои треба да си ги поставите пред да дадете отказ на работа
КАТЕГОРИЈА
Прашања кои треба да си ги поставите пред да дадете отказ на работа
Давањето отказ на работа не е секогаш едноставна одлука. Доколку сакате да дадете отказ, а сепак се двоумите, тогаш поставете си ги овие прашање и можеби ќе сфатите кое е правилното решение.
Успехот се постигнува правејќи го невозможното
КАТЕГОРИЈА
Успехот се постигнува правејќи го невозможното
Успешните луѓе секогаш се стремат кон совршенството. Но, многу важно е да се запомни дека тие многу често се трудат да ги постигнат невозможните работи. Доколку сакате да го доживеете големиот успех, тогаш можеби начинот за да го постигнете тоа е со правење на невозможното.
Бидете незаменливи на работното место
КАТЕГОРИЈА
Бидете незаменливи на работното место
Во секоја компанија има еден или повеќе работници, кои најдобро знаат да ги завршуваат работите, најдобро се снаоѓаат во тоа што го работат, едноставно знаат сè и секого. Зошто да не бидете вие таа личност која не може никој да ја замени?
Фрази кои ќе направат да бидете похаризматични
КАТЕГОРИЈА
Фрази кои ќе направат да бидете похаризматични
Зборовите имаат неверојатна моќ. Начинот на кој зборувате и работите кои ги кажувате играат голема улога во тоа каков впечаток оставате. Тие работи го дефинираат вашето однесување и затоа е многу важно понекогаш да користите фрази кои ќе ви помогнат да имате убедлива предност над сите други. 
Дали сте емоционално интелигентна личност?
КАТЕГОРИЈА
Дали сте емоционално интелигентна личност?
Способноста за препознавање и управување на личните емоции и емоциите на луѓето околу вас, може многу да ви помогне во напредување во кариерата. Покрај тоа што се важни искуството, вештините и целите, за секој вработен е важно да биде емоционално интелигентен. 
Како да одберете идеален работник за вашата фирма
КАТЕГОРИЈА
Како да одберете идеален работник за вашата фирма
За вашата фирма да биде успешна, потребно е да ги имате и идеалните работници. Вработувањето на погрешни работници, може многу негативно да влијае врз вашиот бизнис, а може и скапо да ве чини. Можеби ви изгледа тешко да ги најдете вистинските работници, но доколку се посветите на овие неколку работи, тогаш ќе ви биде многу полесно да ги одберете идеалните лица за вашата фирма.
Секогаш размислувајте оптимистички
КАТЕГОРИЈА
Секогаш размислувајте оптимистички
Вистина е тоа што велат: начинот на кој гледате на реалноста е тој кој ја креира вашата реалност. Реалноста не е ниту негативна ниту позитивна. Но, вие ја правите да биде едното или другото со вашите мисли и погледи кон светот. Ако размислувате повеќе позитивно, тогаш ќе имате позитивна реалност. Од моментот кога вашите мисли се постојано позитивни, почнува да се случува нешто волшебно и среќата е на ваша страна. 
Работи кои не е препорачливо да ги кажувате пред клиентите
КАТЕГОРИЈА
Работи кои не е препорачливо да ги кажувате пред клиентите
Кога имате потенцијални клиенти тогаш треба повеќе да внимавате на вашиот однос и на работите кои ги кажувате, бидејќи неколку погрешни работи можат да ви донесат само негативен резултат.
Работи кои можете да ги научите од неуспехот
КАТЕГОРИЈА
Работи кои можете да ги научите од неуспехот
Секоја личност треба да сфати дека неуспехот е дел од животот. Кога ќе доживеете неуспех, наместо да се депримирате и нервирате поради ситуацијата, трудете се да научите нешто од целата работа. Секој погрешен чекор и неупех, ве прави посилни, позрели и предизвикува да ги гледате работите на поинаков начин. Од неуспехот можете да ги научите следниве работи.
Изградете доверба кај клиентите
КАТЕГОРИЈА
Изградете доверба кај клиентите
Односот и комуникацијата која ја имате со вашите клиенти е многу важна за вашиот успех. Без разлика на тоа каде работите и која е вашата работна позиција, секогаш треба да внимавате на тоа како се однесувате спрема клиентите и треба да се трудите да изградите доверба. Лојалните клиенти се тие кои на една фирма ѝ помагаат да расте и поради тоа тие луѓе заслужуваат голема почит. Овие неколку совети ќе ви помогнат да изградите доверба кај вашите сегашни, а и идни клиенти.
Вештини кои се најбарани меѓу работодавачите
КАТЕГОРИЈА
Вештини кои се најбарани меѓу работодавачите
Дознајте кои вештини работодавачите сè уште ги бараат и ги сметаат за многу важни кај своите вработени.
Неделен Советник
Бидете први што ќе дознаат за новите модели, ексклузивни понуди и најновите модни новитети.
Неделен Деловен Изглед
Close Quick View
Табела на Величини (cm)
Табела на Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.
Close Cookie Consent
OВАА ВЕБ СТРАНА КОРИСТИ КОЛАЧИЊА
Оваа веб-странa користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies) со кликнување на "Прочитај повеќе". Со кликнување на "Ги прифаќам сите колачиња" Вие се согласувате за зачувување на колачињата на Вашиот уред.